torstai 30. lokakuuta 2014

Paino tippuu taas!

Tänään aamulla kävin vaa'alla ja luku 56kg sieltä tuli! Jee! Paino on alkanut taas tippumaan :)  Pian seuraava välipysäkki on saavutettu kun 55kg tulee täyteen. Seuraava etappi onkin 50kg.

Tämä päivä on ollut aivan kamala fyysiseltä puolelta nimittäin tänään on taaaaas se buustipäivä joka ei ikinä onnistu niinku ois tarkotus, eikä tämäkään päivä ole poikkeus. Tää meni taas siihen että söin ja oksensin sitten taas söin ja oksensin ja sitte päätin, että ei nyt seuraavaa en oksenna, mutta oksensimpa sen silti... Ei tästä syömisestä tule mitään. Mie saan ahdistuksissani syötyä sen ruuan alas, mutta se tulee joka helvetin kerta aina ylös. En ole yhtään perillä kaloreista jota tänään on tullut, koska miehän oon oksentanu melkeempä kaikki syömäni ulos. Vähän on varmasti mahan pohjalle silti jäänyt, mutta aikas vähän. Mun päivän syömiset on koostunut leivästä, jugurtista, päärynästä ja keksistä eikä mikään noista pysynyt sisällä. Parempi, että luovutan kun en osaa syödä ja turhaa pilaan hampaitani oksentelulla. Parempi olla syömättä ja syödä vaan ne jotka on pakko ja paastota jos pystyy. Ei ylimääräisiä ruokia, jotka tulee kuitenki heti ulos.

Kun oksentelen niin huomaan aina, että en pysty enää hallitsemaan itseäni. Kuka normaali ihminen oksentaa syömänsä ruuat pois? Ei kukaan muu kuin syömishäiriöinen tai oksennustaudissa oleva ja poikkeuksena tietenkin rapulassa ja kännissä olevat.

Nyt mulla on kauhen heikko olo ja väsyttää kun ois vasta itkeny, mutta se johtuu ihan noista oksu sessioinneista. Kurkkuunki sattuu vähä...




5 kommenttia:

  1. Niin niin epäreilua miksi jotkut laihtuu ja toiset ei. Mulla on sama kierre, että syön ja oksennan, eikä mikään pysy sisällä. Paino ei laske, melkein voisi kutsua, että lihon. En vaan jaksa, en jaksa. Paljon voimia ja tsemppiä kaikesta huolimatta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sanoppa D: Mullaki nyt on paino meinannu, ettei se enää laske ja kaikki kilot tuntuu olevan kamalan tiukassa. Eiköhän sullakin ala pikkuhiljaa se laskemaan kun jaksaa vain olla kärsivällinen :) Kiitos<3 Tsemppiä myös sulle!

      Poista
    2. Kiitos, toivon todellakin niin...

      Poista
  2. Hei! Sait minusta juuri uuden lukijan :) luin blogisi läpi ja tykkään tosi paljon! Jos haluat, niin käy kurkkaamassa oma blogini: www.hennoin-siivin.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja tervetuloa :Dd Käyn kurkkaamassa myös sinun blogiasi. :)

      Poista